Kirjojen ja lehtien ulkoasu ja taitto

 

Kirjojen ja julkaisujen ulkoasun suunnittelussa tavoitteenani on aina sisältöä ja lukijaa palveleva toteutus. Visuaaliset ratkaisut taittotyössä tulee tehdä ajatuksella ja sisältöä kunnioittaen. Hallitsen laajojenkin aineistomäärien käsittelyn ja halutessasi osallistun myös aineiston järjestämiseen.

Lue tästä Mäntyharjun Menoa ja meininkiä -julkaisu!

 

Kirjojen ulkoasun suunnittelu ja taitto

Puumalan perinnekeräyksen vuosijulkaisut 1–3
 Veskansan arkea ja juhlaa  • Työtä ja tekijöitä  •  Tulipahan sanottua

 

"Suosittelen Tiina Mäkistä kirjantaittajana. Puumalan perinnekirjan taitto on asiantuntevaa ja huolellista työtä. Tiina Mäkisellä oli ehdottaa myös hyviä neuvoja ja vihjeitä, miten jonkin asian voisi tehdä paremmin. Yhteistyö ja vuorovaikutus taittotyön kuluessa on sujunut erinomaisesti. Myös kirjan ostajat ovat kehuneet kirjaa hyvin taitetuksi."

Kirsti Lähdesmäki

kirjan ulkoasun suunnittelu
kirjan taitto

 

kirjan ulkoasun suunnittelu
kirjan taitto

 


Sata vuotta vihreiden sisarten huomassa
– Mikkelin Sotilaskotiyhdistyksen historia 1918–2018

"Mikkelin Sotilaskotiyhdistys ry suosittelee lämpimästi Mainospihlajan Tiina Mäkistä! Yhdistyksemme 100-vuotishistorian taitto ja kirjan ulkomuoto onnistuivat erinomaisesti. Järjestömme arvot tulivat hyvin esille ja saimme kirjan, jota voi ylpeänä jakaa eteenpäin. Kiireinen aikataulukaan ei aiheuttanut mitään ongelmia."

Mikkelin Sotilaskotiyhdistys kiittää ”Hymyllä ja Sydämellä” Tiinaa!

 

kirjan ulkoasun suunnittelu
kirjan taitto

 


Matti Vainikan Puumala-valokuvakirja

"Mainospihlajan Tiina oli korvaamaton apu kirjan taitto- ja suunnittelutyössä. Kaikki sujui ammattimaisen tarkasti ja ennen kaikkea aikataulujen mukaisesti. Suosittelen Tiinaa lämpimästi vastaaviin projekteihin!"

Saimazar Oy, Matti Vainikka

kirjan suunnittelu, taitto ja painoaineiston valmistus

 

kovakantinen kirja
taittotyö