Logosuunnittelu

Suunnitellaan yhteistyössä persoonallinen, juuri sinulle ja yrityksellesi sopiva logo ja yritysilme! Suunnitteluprosessini on hioutunut vuosien varrella. Pyrin aina toteuttamaan juuri kyseiselle asiakkaalle sopivan ja mieluisan logon. Tämä vaatii sekä paneutumista toimialaan että satsaamista yhteistyöhön asiakkaan kanssa. Parhaat logoistani ovat aina onnistuneen yhteistyön tuloksia.


Mainospihlajan logogalleria

Logojen suunnittelija Tiina Mäkinen


logosuunnittelu

"Yhteistyö Tiinan kanssa oli todella toimivaa ja koimme saavamme juuri sitä mitä halusimme, vaikkemme aluksi itse tienneetkään, miltä sen tulisi näyttää, mitä halusimme. Kaikki tapahtui nopeasti ja hyvässä vuorovaikutuksessa sähköpostin ja Teamsin välityksellä."

Puumalan yhtenäiskoululogosuunnittelu

"Tiina kuunteli tarkoin ajatuksiani logoon liittyen ja otti mielellään vastaan omia ideoitani ja ajatuksiani. Hän kertoi ammattilaisen näkemyksiä mm. logoon liittyviin mielikuviin, eli juuri niitä asioita, joista minulla ei ollut tietoa. Itse prosessi eteni vaivattomasti sähköpostin välityksellä ja puhelimessa keskustellen, eli korona-aikaan tyypillisesti tarpeetonta kontaktointia välttäen. Hyvin sujuneen yhteistyön tuloksena syntyi juuri ”minun näköiseni” logo, johon olen supertyytyväinen."

Yrittäjä Mari Moilanen, Laskenta M. Moilanen Oylogosuunnittelu

"Olemme todella tyytyväisiä suunnittelutyöhön ja sen sujumiseen. Kaikki sujui hyvin ja ongelmitta pelkkien puhelinkeskustelujen ja sähköpostin välityksellä, joten aika pienellä oman ajan käytöllä saimme uuden tunnuksen. Suunnittelija ymmärsi punaisen langan, ilman, että ymmärsimme sitä hänelle kertoa!"

Yrittäjä Hanne-Mari Muhonen, Päivärinteen Ruislastu